Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-02-02

Utveckla ett avancerat webbgränssnitt för att illustrera komplexa processer

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Att bygga användarvänliga webbapplikationer för att illustrera komplicerade processer är en svår uppgift. Speciellt för komplexa tjänster som skall adressera en bred massmarknad. Vi söker därför en exjobbare som kan hjälpa oss utveckla en ”Yahoo Pipes” liknande webbapplikation (se http://pipes.yahoo.com/pipes/).

Som utgångspunkt kommer en existerande applikation att finnas där de relevanta delarna är implementerad med HTML och JavaScript (jQuery). Prototypen kan implementeras med andra tekniker men ett krav är då att den är tillgänglig för en majoritet slutanvändarna. Det finns även utrymme för att knyta ihop kommunikationen mellan klient (webbläsaren) och server med hjälp av WebSockets (t.ex. via Kaazing Open Gateway, se http://www.kaazing.org)

Exjobbet kan även omfatta gränssnitt för flera kanaler, då tjänsten kommer att användas både från webben, mobil browser och eller app, SMS mm, samt även kommunicera med användaren via IM och email.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.