Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-06-21

Vad gör vi om vi blir matförgiftade?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Livsmedelsverket erbjuder möjligheten för en eller två studerande i beteendevetenskap och kommunikationsvetenskap att över sommaren och hösten att göra ett examensarbete på kandidat- eller magisternivå.

Arbetet innebär insamling och analys av data om konsumentbeteenden och vanor i samband med matförgiftning. Vi intresserar oss för faktorer som påverkar konsumenternas kommunikation om matförgiftning. Beroende på studentens inriktning samlar vi in information via enkäter, Internet och/eller sociala medier.

Arbetet innebär att systematiskt söka, sammanställa och utvärdera information. Det utförs i form av fysiska möten med människor och/eller via PC/Microsoft Windows/Internet Explorer. Vana från att söka information i databaser, samt erfarenhet av sociala medier, är nödvändigt. Projektplan läggs upp i samarbete med handledare.

För närmare information, kontakta Tom Andersson, fil dr, riskvärderare på Forsknings- och Utvecklingsavdelningen, Enheten för Mikrobiologi.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.