Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2003-10-20

Utveckla rening av styren med hjälp av joniseringsteknik

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
KAK Innovation är aktiva inom branschförbundet för Plast och Kemi med specialansvar för kompetensfrågor. Kompositindustrin belastas av en uppfattning av att vara miljöförstörande farlig och illaluktande. Företaget är intresserat av att bygga en anläggning för reducering av styrenutsläpp med hjälp av joniseringsteknik. Målsättningen är att i framtiden kunna bygga en referensanläggning när förutsättningen finns.

Kompositindustrin belastas av en uppfattning att vara miljöförstörande, farlig och illaluktande. Vi är engagerade inom branschförbundet Plast-och Kemibranschen med specialansvar för kompetensfrågor. Vi vill därför bygga en anläggning för rening av styren med hjälp av jonisering. Målsättningen är att bygga en referensanläggning när förutsättningen nu finns.
Exjobbet innefattar en förstudie som berör dessa frågor i syfte att presentera den senaste teknologin för reningsteknik där jonisering tillämpas och som uppfyller de mest krävande utsläppskraven. Resultatet kommer att utgöra grunden för en handlingsplan med syfte att gå vidare med bygget av denna reningsanläggning.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.