Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2003-02-17

Sjung över gräns och land - ett internationellt projekt i skolan(JH 03)

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
År 2003 att är det 60 år sedan Alice Tegnér gick ur tiden, men också 60 år sedan boken Nu ska vi sjunga kom ut. Ägarna av Alice Tegnérs gamla sommargård kommer att uppmärksamma detta genom projektet Sjung över gräns och land. Det har till huvudsyfte att genomföra en föreställning där Alice Tegnérs sånger dramatiseras, främst för invandrarbarn. Pilotföreställningen sker i Rinkeby 2002, där Alice sånger har översatts till bland annat turkiska, somaliska, spanska, finska och engelska. Målet är att skapa en familjeföreställning som i förlängningen kan sättas upp i skolor över hela landet. När pilotföreställningarna och utvärderingen är avklarade kommer föreställningen att sättas upp i Alice gamla sommarhus Villa Sola 2003.

Uppdragsgivaren önskar att undersökningen företas till våren 2002, genom intervjuer med aktörer, scenografer och publik när pilotföreställningarna äger rum i Rinkeby, Stockholm, 13-16 maj.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.