Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-01-14

Ombyggnad av dagislokal till bostadsrätter.

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Brf Nattvakten ligger i Sollentuna norr om Stockholm och förvaltar 127 lägenheter, kontorslokaler, garage samt ett flertal fristående byggnader. I beståndet har funnit ett dagis på ca 200 kvm. Kommunen har nu återlämnat lokalen i stomrent skick. Vad föreningen behöver ha hjälp med är att planera lokalen så att två till tre lägenheter får plats, med tanke på ytterdörrar, fönster, el och vvs.
Vår tanke är att den som tar detta examensjobb kan få stöd och råd av föreningens projektledare. Arbetet sträcker sig från att planera lägenheternas storlekar till planering av rum och inredning i form av kök och badrum samt yttermiljö på baksida och framsida. Vi vill också att den som tar sig an uppdraget kan presentera en kalkyl och preliminär tidsplan. Vi ser det som självklart att den som har gjort arbetet även fortsätter tillsammans med vår projektledare och gör en upphandling och är med under ombyggnationen.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.