Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-02-10

Nya aktiviteter i Järvsöbacken

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Alla studenter är välkomna att söka de uppdrag som finns i Hälsingland. Möjlighet finns även till övernattning och resersättning i rimlig omfattning. För mer information kontakta högskolemäklare Anna Bäcklund.
Tfn: 0651-188 08, 070-262 83 00. E-post: [email protected]
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Företaget:

Järvsöbacken ligger vackert bland Hälsinglands blåskimrande berg och utgör med sina 15 nedfarter ett utmärkt alternativ med endast tre timmars resa från Stockholm. Som Sveriges nästa äldsta skidanläggning finns här en stolt tradition och berget erbjuder idag av en modern skidanläggning med både gröna, blå, röda och svarta backar. Dessutom en freeride park, restaurang, skidskola, skiduthyrning, ett fulltecknat aktivitetsschema och med snökanoner i alla backarna.

Uppdragsbeskrivning:

I Järvsöbacken ordnas varje säsong en mängd olika aktiviteter för besökarna. Där ordnas Barnens dag, Big Jump tävling, Filmkväll, Folkstörtloppet, Maskeradrace mm. Aktiviteter som fungerar bra och som är uppskattade, men det finns alltid utvecklingsmöjligheter och idéer som kan bli nya besöksfavoriter.

Er uppgift blir att ta fram och utveckla nya attraktiva aktiviteter för Järvsöbacken. Aktivitetsförslagen ska vara väl underbyggda med förståelse för besökarnas efterfrågan och behov, de ekonomiska aspekterna för ett arrangemang, vilket mervärde aktiviteterna vill skapa, hur de kan kommuniceras ut till besökarna och hur de praktiskt kan genomföras. Grundprincipen för aktiviteterna är att de ska vara ”självförsörjande”, det ska alltså inte tas ut någon utgift från besökarna i samband med aktiviteten.

För mer information kontakta Ann Augustsson på tfn, 0651-415 50.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.