Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-02-17

Internship/Examensarbete/Paris

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Brinner du för energifrågor? Lockas du av utmaningar? Vill du få erfarenhet av arbete i internationell miljö? Då har vi ett spännande internship inom Dalkia/Veolia att erbjuda!

Inom koncernen Veolia bedrivs industriell forskning inom områdena energi, vatten, avfall och transport. Research & Development centret för energi och avfall är beläget ca 45 minuter utanför Paris i Frankrike. På centret arbetar ca 200 forskare med att leda utvecklingen och totalt genomförs ca 60 forskningsprogram varje år på uppdrag av våra globala kunder.

Vi erbjuder i samarbete med R & D-centret 1 till 2 studenter ett internship om 4 till 9 månader där du som student har möjlighet att kombinera utlandsvistelsen med examensarbete. Tidsperioden är flexibel och ämnesområdet går att påverka för att i så stor utsträckning som möjligt kunna anpassas till aktuell utbildning. Ämnesområdet bör dock ligga inom ramen för Dalkias verksamhetsområde energitjänster.

Vi söker dig som läser teknisk utbildning med inriktning på energi, hållbarhet och miljö, gärna civilingenjör eller motsvarande. Som person är du social, har en stark egen drivkraft och ett stort intresse för energifrågor. Språkkunskaper i franska är ett stort plus men är inte en förutsättning.

Om du är intresserad av att få internationell erfarenhet i kombination med värdefull kunskap och vidareutveckling inom en spännande bransch så skicka din ansökan i form av CV, förslag på ämne för examensarbete samt uppgifter om vilken period du är intresserad av ett internship hos oss. Din ansökan vill vi ha senast 15 mars. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande och urvalet sker i Stockholm i samarbete med våra kollegor på R & D-centret i Frankrike.

Vid frågor kontakta Jenny Eriksson, 08-550 501 63, din ansökan sänder du in via vår hemsida, www.dalkia.se där du också kan hitta information om koncernen och vår forskning


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.