Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-03-22

Marknadssegmentering/marknadsundersökning för AllergiKompetens

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
AllergiKompetens som startades 2005 är ett kunskapsföretag där jag - som expert inom födoämnesallergiområdet - erbjuder olika tjänster, tex. utbildningar riktade mot personal inom livsmedelsproduktion, storkök och liknande. Jag driver nätverk där fokus ligger på just födoämnesallergi och jag gör också en del utredningsuppdrag för industri, handel mm.

AllergiKompetens uppdrag idag är huvudsakligen utbildningar som riktar sig mot personal inom livsmedelsproduktion och storkök. Jag vill nu bredda min verksamhet och söka nya kundgrupper.
Flera potentiella kundgrupper finns redan identifierade och jag önskar hjälp med att kartlägga och skapa en översikt över dessa.
I samband med denna kartläggning är det önskvärt att hålla kvalitativa intervjuer dels med identifierade kunder men även med befintliga. Där vill jag ta reda på vilka behov som finns hos kunderna som AllergiKompetens kan svara mot.
Förhoppningen är att jag ska kunna använda detta som utgångspunkt när jag breddar verksamheten.

Förslaget utformas i samråd med studenten/studenterna och passar exempelvis studenter inom marknadsföring.

Kanske jag kan peppa dig till att starta ditt eget företag


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.