Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-04-26

Vill du vara med och bygga framtidens verktyg för personlig utveckling?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
BAKGRUND:
SelfLeaders är en plattform för personer som är intresserade av självledarskap och personlig utveckling. Genom SelfLeaders får medlemmarna ett unikt erbjudande i form av:
1) Utbildning och 1-1 coachning - Vi driver idag kurser inom Självledarskap för individer, företag och högskolor/universitet, bland annat på Handelshögskolan i Stockholm.
2) Online community - Nätverk med egenutvecklat verktyg (DirectedLiving) för regelbunden inspiration, planering och utvärdering.
3) Sunny Sundays - Varje vecka genomför vi coachingmöten där alla medlemmar får möjlighet till att utvärdera veckan som varit samt lära sig mer om ett specifikt ämne inom Självledarskap.
4) Special events – Vi ordnar speciella evenemang för våra medlemmar där vi kan få inspiration från förebilder, dela intressanta idéer eller utbyta ett brett utbud av kunskap och idéer från våra medlemmar under en social händelse.

OM ARBETET
Vi vill nu ta vårt digitala verktyg för självledarskap/personlig utveckling till nästa nivå. Detta kommer att vara ett spännande och kreativt arbete med rolig problemlösning under programmeringsimplementeringen. Genom studien kommer vi också att kunna svara på frågeställningar kring hur coachning och praktisk vägledning kan genomföras på bästa sätt via Internet.

Vår tekniska plattform bygger på PHP och Drupal så specifik kunskap inom dessa är meriterande. Det är ett extra plus om du själv är intresserad av av att utvecklas och då kommer även vårt team med flera erfarna facilatorer att kunna coacha dig.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.