Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-05-07

Examensarbete inom Operational Excellence

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vi är en funktion inom ICA Sverige Logistik som har som uppgift att säkerställa att ICAs logistikverksamhet ligger i framkant. Som en del i vårt arbete har vi under våren haft ett framgångsrikt samarbete med några exjobbare från Linköpings Universitet. Inför hösten skulle vi vilja utveckla samarbetet med den akademiska världen ytterligare. Därför har vi tagit fram förslag på examensarbeten som vi hoppas ska vara en bra utvecklingsmöjlighet för studenter som står i begrepp att avsluta sina universitetsstudier.

Uppdragen kopplar till ICA Logistiks utmaning att förändra beteenden för att skapa en kultur som kännetecknas av ständiga förbättringar och operational excellence. Förändringsresan som är både lärorik och spännande innebär många möjligheter för ICA som organisation att utvecklas, samtidigt som den är en nödvändighet för att säkra att vi hela tiden ligger i framkant i branschen.

Läs bifogad fil för mer detaljerad information om tänkta uppdrag.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.