Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-05-18

Vill du vara med och utveckla våra processer inom svetsning av pulvermetallurgiska komponenter?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Bodycote Hot Isostatic Pressing AB ingår i den engelska börsnoterade koncernen Bodycote plc. Med våra 6000 medarbetare världen över är vi världsledande inom segmenten värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP). Genom hetisostatisk pressning kompakterar vi stålpulver till 100 % täthet. Med vår flexibilitet och tekniska know-how tillverkar vi komplexa detaljer med mycket goda materialegenskaper som överträffar både gjutgods och smide.

Ämnesområde:
Svetsbarhet, pulvermaterial

Uppgift:
I samarbete med våra internationella systerbolag kommer examensarbetet att bestå av en utvecklingsinriktad uppgift. Målet med arbetet är att undersöka svetsbarheten hos olika material gentemot befintliga standarder.

Kvalifikationskrav:
Högskoleingenjör alt. civilingenjör inom material eller motsvarande. Vi ser gärna att Du har svetsteoretisk erfarenhet. För att lyckas med examensarbetet bör Du vara teknikintresserad, engagerad och driven.

Kontaktperson:
QA & Produktutvecklingschef: Kristin Peterson
0220-348 09 [email protected]

Om detta låter intressant för dig skickar du in din ansökan till [email protected]

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.