Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-06-10

Exjobb på Kraft Foods: Vill du/ni hjälpa våra favoriter att snabbare nå ut till sina fans!

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
På Kraft Foods fabrik i Upplands Väsby söker vi kandidater till ett examensarbete inom fabrikslogistik. Vi söker därför dig som utbildar dig till ingenjör inom detta område, gärna med produktionsinriktning.

Syftet är att kartlägga och identifiera och föreslå förbättringar rörande fabrikens olika interna logistikflöden. Detta innefattar materialhantering, råvara/packmaterial in och färdig produkt ut och allt där emellan. Vi ser gärna det slutgiltiga upplägget och ”scopet” sätts mot bakgrund av om arbetet ska genoföras av en eller två kandidater samt på basen av deras teoretiska kunskap inom lämpligt studieområde/koncept.
Vi har inga preferenser om du är ensam eller vill göra det tillsammans med en studiekamrat. För att lyckas söker vi individer med starkt eget driv och som har lätt att kommunicera inom en fabriksorganisation från golvet och upp till fabriksledning. Förmågan att ta kontakt, se och förstå skillnaden mellan det övergripande flödet och detaljlösningar ser vi som en avgörande faktor för framgång. Efter genomförd introduktion kommer ni att arbete fritt under ansvar inom fabriken.
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 27 juni 2010.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR Business Partner Jenny Hedberg tel 08-627 1063 eller Sektionschef Mattias Andersson tel 08-627 1513.

För att söka exjobbet går du in på vår hemsida: www.kraftfoodsnordic.com/karriär och följer instruktionerna i vårt elektroniska rekryteringsverktyg.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.