Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-07-13

Sweco - Exjobb 3D inom Geografisk IT, Göteborg

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Idag finns kartan överallt. Allt fler människor använder dagligen avancerade karttjänster på webben, i bilen och i mobilen. Marknaden för geografisk IT har aldrig varit starkare än nu och den positiva utvecklingen fortsätter.

Sweco är Sveriges största oberoende konsult inom Geografisk IT och här väntar många nya spännande utmaningar och uppdrag. Marknaden är i stark tillväxt och allt fler organisationer upptäcker nyttan med att använda kartan i sin verksamhet. Våra befintliga kunder finns inom energisektorn, skogsindustrin, transport-, väg- och trafiksektorn, bland kommuner och statliga verk, räddningstjänst och kollektivtrafik.

Nu efterlyser vi kandidater till examensarbete inom 3D för internet. Området är högintressant och tekniken utvecklas i snabb takt. För det som tidigare har varit svårhanterligt utvecklas nu standarder och 3D-stöd byggs in i alltfler webbläsare. 3D är intressant för många av våra kunder. Vi formulerar exjobbet tillsammans, du kan själv vara med och påverka. Kanske är du intresserad av HTML5 eller varför inte WebGL?

Om du har egen drivkraft och en bra idé så kan du bli en av de examensarbetare och praktikanter som vi har möjlighet att ta emot. Om din idé även har möjlighet att bidra till utvecklingen av våra affärer, bli ett eget uppdrag eller involverar en potentiell kund kommer vi garanterat att lyssna på dig med stort intresse!

Låt oss höra dina idéer. Utmana oss!

Urvalet sker löpande, så återkom med din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 5,5 Mdr SEK och har 5 300 anställda, varav 2600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.