Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-09-07

Examensarbete Materialoptimering

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Syftet med examensarbetet är att arbeta med materialflödet på Thorsmanfabriken i Nyköping. Du kommer att arbeta enligt Schneider Produktion System och använda Lean-verktyg för att underlätta flödet av tex komponenter från lagret till produktionen eller utlastning av färdigt gods ifrån produktionen till truckarna. För att få en insyn i detta kommer du att samarbeta med produktion, metod/ samt logistikavdelningen. Tillsammans med dem kommer du att ge förslag på eventuella förändringar.

Till detta examensarbete söker vi dig som är en analytisk och kreativ problemlösare med mycket driv. Du är van vid att arbeta självständigt för att nå resultat samtidigt som du är duktig på att få med dig andra. Arbetet kommer att innebära samarbete med många olika funktioner så det är viktigt att du trivs med att ha många kontakter och trivs med att ta ansvar. Du är en van IT-användare och har mycket god kunskap inom Officepaketet.
Du är antagligen en blivande civilingenjör inom maskinteknik med inriktning produktionsstyrning/logistikinriktning eller liknande. Du har goda kunskaper inom Lean- produktion samt goda kunskaper i både svenska och engelska.

Frågor om examensarbetet besvaras av Cecilia Molander, HR Koordinator på telefon:072-7310015.
Registrera din ansökan via hemsidan nedan så snart som möjligt. Vårt önskemål är att examensarbetet inleds under hösten 2010.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.