Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-09-13

Författare söker hjälp med marknadsföring

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Hur hamnar man i tevesoffan?

Jag är författare – bland mycket annat. Hittills har jag publicerat 12 böcker, i genrer som gör att jag inte blivit ”känd” bland allmänheten. Nu har jag fått ett manus antaget, en mycket viktig text, för den handlar om meningen med livet. Den skulle ha getts ut nu i september, men plötsligt ändrade sig förläggaren och ger ut den till våren i stället. Anledningen var att jag inte är känd och därför måste köras genom hela marknadsföringsprocessen.

Mitt behov just nu är alltså att få hjälp med marknadsföringen av mig och min bok. I dagens läge är det tyvärr så, att författaren måste bygga sitt eget varumärke, alltså göra sitt namn till ett varumärke. Hur bär man sig åt utan dyra annonskampanjer, utan att ställa till skandal och utan att ha ”de rätta kontakterna”?

Jag tänker att det kunde vara intressant att följa en författares väg till etablering och ”kändisskap”, en väg som idag inte går av sig självt utan behöver draghjälp av marknadsföring.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.