Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-09-27

Ex-jobb i signalbehandling

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Limes Audio är ett mindre FoU baserat företag som utvecklar avancerade signalbehandlingsalgoritmer för audioapplikationer. Exempelvis inom områdena speech enhancment, echo cancellation, beamforming, speech coding, noise reduction, active noise control, pathological voice detection, werable voice analyzers, visual feedback of voice signals, voice use classification, etc.

Vi kan erbjuda ett antal olika examensarbeten inom ovanstående områden, gärna att vi utformar examensarbetet efter en gemensam diskussion. I examensarbetet utvecklar du först algoritmer Matlab och implementerar dem sedan som real-tids applikationer i C på någon dsp, oftast Analog Devices eller Texas Instrument, i en verklig produkt eller produktprototyp.

Vi ser gärna att du har kunskap inom signalbehandling och programmering. Framförallt ska du ha en god matematisk och logisk förmåga, gilla att arbeta med problemlösning och att se dina lösningar implementerade i färdiga produkter.

Vi vill att vi delar en vision om att du efter avslutat ex-jobb ska kunna fortsätta som anställd på Limes Audio. Vi ser därför gärna att du är talar svenska och planerar att bo i Umeå de närmaste åren efter ex-jobbet.

Att arbeta på Limes Audio innebär att vistas i en kreativ och lärande miljö, där vi bryr oss om varandra och har kul ihop.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.