Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-10-14

Utveckling av mobil version av Offerta.se

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Offerta.se vill göra sin sajt mobil och därför erbjuder vi ett examensarbete som involverar både programmering, webbutveckling och en marknadsundersökning. Vi vill att du tar undersöker hur Offerta.se bäst kan anpassas till den mobila marknaden och utveckla gränsnittet för detta.

För att kunna skapa en mobil version av Offerta skulle vi vilja göra en förstudie på hur detta bäst kan lösas. Examensarbetet innebär att utreda vilka delar av Offerta.se som lämpar sig för den mobila marknaden. Vilka verktyg och plattformar kan/ska användas? På vilket sätt ska Offerta finnas i människors mobiltelefoner? Vilka funktioner kan vara tillämpliga? Detta är bara ett par frågor som ditt examensarbete kan handla om. Kunskaper inom C# och ASP.net är ett krav för att få med båda delarna av programmering och webbutveckling. Kunskaper inom iPhone och Android utveckling är starkt meriterande.

Vi erbjuder ett umärkt tillfälle för dig/er att tillämpa kunskaper inom IT, programmering och marknadsföring och examensarbetet kan också leda till att era tankar och idéer omsätts i praktiken. Efter godkänd rapport erbjuder vi en mindre bonus. Det finns även möjlighet till fortsatt anställning.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.