Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-10-28

Nytt unikt utbildningspaket inom tätkontroll!

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Nolek är en av världens ledande företag inom tätkontroll, provtryckning och läcksökning. Vi bygger egna instrument samt kundanpassade maskiner. Våra maskiner och instrument testar att produkter är täta mot t.ex. väta. Vi tester alltifrån mobiltelefoner till V8 motorblock till lastbilar. Vi har funnits i branschen sedan 1973 och har förutom dotterbolag både i USA och Malaysia direkt representation på över 25 marknader världen över.

Uppgift:
Vi är den ledande experten, sedan 1973, inom vårt område och har sedan början varit med att ta fram standarder för just tätkontroll och läckagesökning. Detta är en bransch under ständig utveckling och vi är med och leder den utvecklingen. Våra största kunder är alltifrån SonyEricsson, Scania, AstraZeneca, Hewlett Packard och Bosch. Vi håller mycket utbildning för våra kunder och vi vill därför ha hjälp att ta fram ett nytt uppdaterat material för detta.

Detta kommer inte bara innebära att logiskt och pedagogiskt ta fram ett material utifrån våra kunskaper utan även vara med och diskutera mycket kring tekniker vi använder oss av samt olika standarder som finns på marknaden. Dessutom finns möjligheten att se över hur ett sådant utbildningspaket på bästa sätt kan säljas på marknaden.

Detta är ett mycket viktigt arbete för oss och vi kommer avsätta ordentliga resurser för att stötta dem som kan tänka sig åta sig detta arbete. Hör av er om intresse finns så skickar vi mer information, om det sen fortfarande känns rätt för båda parter kallar vi till intervju för att, mer i detalj, går igenom hur upplägget skulle kunna se ut.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.