Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-11-16

Steer-by-wire applikation i Simulink

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Syfte
Att undersöka hur den nya fordonsstandarden för säkerhetrelaterade applikationer, ISO-26262 påverkar utvecklingsarbetet hos Mecel. Att utvärdera hur Mecels utveckling bäst kan anpassas till MATLAB/Simulink för bland anat integration och verifiering på en distribuerad mjuk- och hårdvaruplattform. Att ge förslag hur MATLAB/Simulink kan tjäna som ett steg i att förbättra möjligheterna till tidig verifiering och simulering i enlighet med ISO-26262.

Beskrivning av uppgiften
Examensarbetet består av att i MATLAB/Simulink utveckla en Steer-by-Wire funktion (applikation) enligt de krav som ges i ISO-26262 och enligt de processer och metoder som ställs på utvecklingsarbetet. Verifiering och validering av implementation och krav där möjligt bör ske i Simulink. Detta arbete sker tillsammans med Mecels experter.
Arbetet skall leda till att genererad kod från Simulink skall integreras på AUTOSAR-plattformen, på AUTOSAR 4.0 format på vår Tricore hårdvara. Detta innebär att Ni får arbeta med state-of-the-art koncept och får insyn i våra utvecklingsprojekt.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.