Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-15

Examensarbete inom grafisk design för användarvänlighet

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Logosol är ett globalt snabbväxande företag med försäljning till konsumenter och mindre företag i över 60 länder. Vi utvecklar maskiner och produkter som de flesta har råd och våra innovativa lösningar har märkbart förändrat det småslakiga skogsbruket och träförädlingen i
över 20 år. Med en ökande export behöver vi satsa ytterligare användarvänliga och intuitiva instruktionsböcker för många språk.

Logosols marknadsföringsavdelning består idag av sju personer som levererar material till dotterbolag och återförsäljare i ca 10 länder. En tung digital marknadsföringsstrategi i kombination med egen kundtidning som går ut i 150 000 ex gör oss framgångrika på direktmarknadsföring. Med ett stort sortiment och export till många länder behöver vi se över vår kommunikation i form av användarvänliga instruktionsböcker anpassade för många språk. Projektet kommer att genomföras i nära samarbete med vår seniora grafiska designer och kommer ge rätt person en unik erfarenhet av grafisk produktion i en internationell miljö.

Till detta projekt söker vi en student som är i slutet av sin utbildning till grafisk formgivare. Önskade egenskaper; självständig, noggrann och förmåga att lösa praktiska problem med enkla medel.

I Härnösand finns Logosols huvudkontor med drygt 30 anställda. Vi har dotterbolag och återförsäljare i länder som Tyskland, Norge, USA, Ryssland, Australien, Frankrike och UK. Det händer mycket på Logosol, med utveckling, marknadsföring och försäljning för en global marknad får vi en spännande och dynamisk arbetsplats med många språk, resor och drivna medarbetare. Arbetsglädjen och gemenskapen i gruppen ger oss tryggheten att växa och
fortsätta utvecklas. Möjligheterna till arbete utomlands ligger inte långt borta för den som tycker det skulle vara spännande.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.