Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-30

Avancerad weblösning

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Examensarbete

Varje år skriver ett flertal duktiga studenter sitt examensarbete i samarbete med Cybercom. Som ett av de största konsultföretagen i Skåne, Blekingeregionen har vi både resurser och förhoppningar om att få knyta värdefulla kontakter med framtidens högskole- och civilingenjörer och hjälpa dem att få ut det mesta av sin utbildning. I dagsläget är vi ca 300 konsulter med en mängd olika bakgrunder och specialistkompetenser och kan därför bidra med ett flertal olika förslag på ämnen att undersöka.

Om du tycker att nedanstående område låter intressant vill vi gärna höra från dig!

Avancerad Webblösning
I samarbete med ett av världens största företag inom Telecom ska en avancerat webblösning tas fram som ett embryo till en framtida produkt. Projektet går ut på att bygga ett användargränssnitt som sedan integreras i flera olika system.

Uppdraget innefattar analys av krav, analys av grafiska ramverk och att ta fram en arkitektur, teknisk dokumentation, implementera samt testa hela lösningen. All utveckling sker i Java-miljö och den sökande bör förutom att kunna Java även ha god kunskap om CSS, XHTML, JavaScript, Ajax samt gärna andra webbtekniker.

Examensarbetet ska utföras i Karlskrona.
Sista anmälningsdag 2011-01-07
Start januari 2011

OM DU INTE HAR MÖJLIGHET ATT PÅBÖRJA EXAMENSARBETET FÖRRÄN SENARE ÄN JANUARI MÅSTE DET FRAMGÅ AV ANSÖKAN

Ansökningsprocess
Ansökan görs med CV och personligt brev tillsammans med dina betyg. Vi ser ex-jobbare som en viktig del av vår studentverksamhet. Vi använder samma process med intervjuer som till ett vanligt arbete. Som ex-jobbare får du/ni en fysisk plats hos oss och är en del i bolaget under den tiden du/ni är här, så att vi lär känna varandra.
Många av våra medarbetare har startat sin karriär hos Cybercom med ett examensarbete, så det finns goda möjligheter till anställning efter avslutat examensarbete om ömsesidigt intresse finns.

För ansökan:
http://www.cybercom.se/sv/Karriar/Lediga-tjanster/South/


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.