Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-01-11

Applikationsutveckling i tillväxtföretag

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Kort om Stratsys:
Stratsys utvecklar och säljer ett system för verksamhetsstyrning. Vi är nu 25 personer och sitter i centralt i Göteborg. Systemet är utvecklat i ASP.NET 2.0.
Stratsys expandera kraftigt och det finns goda möjligheter till fastanställning efter genomfört exjobb. Mer info finns på http://www.stratsys.se

Vi söker nu exjobbare som är intresserade av applikationsutveckling och har två uppdrag, som kan genomföras separat.

* Aktivitetsflöde över vad som gjorts i applikationen
En funktion för att kunna se vad som hänt i applikationen sedan senast man var inloggad. T.ex. så vill en förvaltningsrapportär kunna se vad enheterna har arbetat med. Fågeställningar är bland andra:
•Vilken information ska visas?
•Hur presenteras flödet på bästa sätt?
•Olika användare är intresserade av olika flöden, hur löses detta?
•Hur löser man detta tekniskt för att få bra prestanda och separation från kärnan i applikationen?
uppdraget består av två steg. Första steget är att utreda hur en bra lösning kan se ut. Andra steget är att implementera lösningen eller att åtminstone bygga en prototyp.

* ”Google”-sökning i applikataionen
En funktion för att snabbt kunna söka ut information från Stratsys applikation. Idag saknas helt en allmän fritextsökning. Frågeställningar är bland andra: Hur ska sökresultatet presenteras? Hur kommer man vidare från resultatet av sökningen? Hur löser man detta tekniskt för att få bra prestanda och separation från kärnan i applikationen? Uppdraget består av två steg. Första steget är att utreda hur en bra lösning kan se ut. Andra steget är att implementera lösningen eller att åtminstone bygga en prototyp.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.