Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-01-14

Upprättande av marknadsplan och marknadsföringsstrategi för en ny produkt

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Uppdraget omfattar upprättande av marknadsplan och marknadsföringsstrategi för lansering och expandering under efterföljande femårsperiod.

Företaget befinner sig i slutskedet av utvecklingen av en ny produkt för lansering hösten 2011. Arbetet innebär att lägga upp en effektiv marknadsplan för den nya produkten. Detta innefattar både identifiering av potentiella kunder, konkurrenter och en plan för hur man skall lansera och expandera försäljningen av produkten på bästa sätt (PR/reklam/mun till mun, etc.). Planen ska innefatta utvärdering och tillämpning av strategiska marknadsföringskanaler inom social och traditionell media samt metoder för att identifiera viktiga presskontakter inför lansering. Arbetet innefattar även framtagning av förslag till marknadsföringsmaterial som ska mappa mot planen.

Då produkten riktas till barn ser vi därför gärna sökande med intresse inom detta område.

Arbetet kommer ske på egen hand med handledning av företagets två grundare med mångårig erfarenhet av att äga och driva företag.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.