Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-01-26

Etablering i Storbritanien - Marknadsplan

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vi söker exjobbare som kan presentera en marknadsplan med information om marknadsstorlek/ konkurrentanalys/marknadsetableringsplan för Storbritannien.

Ledolight Sweden AB är ett högteknologiskt företag med stor kunskap inom illumination och illustration. Vi arbetar internationellt med att utveckla, tillverka och marknadsföra Nödutrustningsarmaturer under produktmärket ”LEDOSAFE” och ”LEDOBASIC”. Dessa produkter tillverkas med en unik teknik som baseras på en patenterad laserteknik, lysdioder (LED) samt optik.
Se vår hemsida för mer information, www.ledolight.se.

Ledolight Sweden AB inriktar sitt produktsortiment till ett marknadssegment med höga krav på modern design samt hög kvalitet och funktion. Viktiga faktorer till att kunderna väljer LEDOSAFE och LEDOBASIC är den låga energiförbrukningen, en hög kvalitet samt att produkterna i praktiken är underhållsfria, d.v.s. en låg kostnad för användaren. Produktionstekniken är patenterad.
Ledolight Sweden AB är lokaliserat i Alingsås som ligger i västra Sverige.

Produkterna: Se hemsidan samt bilagda PDF

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.