Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-02-07

Examensarbete inom området ursprungstester baserade på DNA-teknik

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.

DNA-Guide är ett företag som erbjuder personliga DNA-tester och informationstjänster kopplade till dessa tester över internet, samt via professionella aktörer inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Ett personligt DNA-test ger individen bättre kunskap om hur man kan påverka sin livsstil för att förbättra sin framtida hälsa. Testerna kan också ge information kring ursprung och härstamning samt särskilda egenskaper. Detta examensarbete är tänkt att fungera som en förstudie för en vidareutveckling av vårt nuvarande ursprungstest.

Som rätt ex-jobbskandidat har du en naturvetenskaplig bakgrund, kanske som civilingenjör inom bioteknik eller naturvetare med inriktning mot genetik/molekylärbiologi/biomedicin. Du får gärna vara intresserad av genetik och ha en god vana av att läsa vetenskapliga studier, samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är även en merit att ha vana av Photoshop och WordPress.

För mer detaljer kring ex-jobbet eller om DNA-Guide i allmänhet är du välkommen att ringa Jeanette Axelsson på 08-663 08 00. Ansök genom att ringa direkt eller genom att mejla till [email protected]

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.