Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-02-23

Utveckling av applikation

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Examensarbetet består i att planera och genomföra utvecklingsarbete av ett användargränssnitt/ en applikation mot ett befintligt system. Projektet kommer att genomgå faserna för analys av verksamhetsbehov, systemdesign och systemutveckling. De olika faserna skall dokumenteras vartefter arbetet genomförs. Navigate Consulting tillämpar agil systemutveckling i detta projekt.

Efter genomfört utvecklingsuppdrag skall en slutrapport genomlysa projektets gång och vilka flaskhalsar som identifierats, samt vilka möjligheter som finns att undvika dessa i kommande projekt.

Arbetet kräver kunskaper inom Java programmering och Oracle miljöer. Utvecklingsprojektet kommer att ske med handledning av erfarna projektledare och applikationskonsulter.

Du bör vara öppen för att ta egna initiativ eftersom exjobbet innebär mycket eget ansvar och att ta kontakt med många olika personer.



Navigate Consulting är ett oberoende konsultföretag som arbetar med tjänster och produkter kring affärssystem. Med vår breda erfarenhet inom området kan vi erbjuda kompetens inom en rad områden vid implementation och utveckling av marknadsledande applikationer, främst inom Oracle. Vi har ett gediget kunnande inom hela processen vid planering, införande, och förvaltning av ett affärssystem. Våra samlade erfarenheter gör att vi idag kan erbjuda marknadsledande kompetens inom området ERP-system.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.