Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-04-14

Internationell kommunikationsplattform till Sverigeskafferiet

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vi söker X-jobbare inom olika dicipliner i syfte att skapa mediala förutsättningar att internationellt föra ut “Det Goda Valet” budskapet till företag, myndigheters och organisationer. Vi kommunicerar på webb, sociala medier, konsumentföreningar och forum. Sätten kan vara redaktionell media/press, trycksaker, webb, events, utställningar, annonser och kund- och tidningar.

Vi söker:

- Informatörer/Kommunikatörer
- Grafisk formgivare / AD
- Webbdesigners

Vad 'är “Det Goda Valet” :

Vi slänger en tredjedel av all mat - Ofta helt i onödan

”Äkta Vara”, ”Närproducerat”, ”Härproducerat” och ”Ekologiskt” i all ära men vem talar om det ofattbara matspill och negativa miljöpåverkan slöseriet innebär? I Sverige kastar vi 1/3 av all mat som produceras - Ofta helt i onödan!

Smakrika råvaror kastas samtidigt som syntetiska kemikalier används för smaksättning i mat och dryck. Hur går det ihop i ett upplyst och miljömedvetet 2011? För även om örterna är något vissna och därför inte går att sälja i butiken behöver det inte vara fel på smakerna. Tvärtom! Mindre mängd kastad mat innebär rejält minskade utsläpp av klimat påverkande gaser, något som Sverigeskafferiet genom Det Goda Valet tagit fasta på i samarbete med Göteborgs Universitet, Chalmers studenter och näringsliv.

Med “Det Goda Valet” väcker Sverigeskafferiet smakfullt liv i naturliga smaker.  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.