Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-04-19

Utveckling och design av hemsida

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vi håller precis på att lansera en egen produkt och vill ha en matchande design på webben för att marknadsföra densamma.

Vi söker därför en grafisk webdesigner eller liknande som kan hjälpa oss, inte bara med designen, utan även med funktionaliteten bakom, såsom konfigurering och offertgenerering med mera. Vi har idag ett flertal verksamheter som håller på att renodlas och detta vill vi återspeglas på våra hemsidor.

Maxiom är ett teknikorienterat konsultföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vår specialkunskap återfinns inom CAD-nära IT-system och vi har utvecklar PDM/PLM-system under mer än 2 decennier.

PDM (Product Data Management) eller PLM (Product Lifecycle Management) handlar om att hålla ordning på dokument och artiklar hos tillverkande industri. Detta sker i ett fullfjädrat PLM system under hela livscykel och hanterar också konsulter och underleverantörer etc.

Välkomna att hör av er till oss om det låter som ett intressant område som du vill skriva ditt exjobb om.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.