Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-06-29

Vill du hjälpa oss att utveckla vår webbkommunikation?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Om Framtidens Företag.
Föreningen Framtidens Företag är en företagsinkubator som arbetar med tjänsteföretag. Vi erbjuder nystartade företag en kontorsplats ger föreläsningar och tillsätter coacher, allt för att företagaren ska få rätt förutsättningar att växa och lyckas i sitt företagande.
I dag sitter ca 8 företag hos oss. En del enmansföretag och några större. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler på Viktoriagatan i Göteborg. Vi älskar företagande och hos oss sitter framtidens storföretag.
Bakgrund.
Framtidens Företag finansieras av Västragötalandsregionen samt parter ifrån näringslivet. Vi vill förbättra vår kommunikation och nå ut till ännu fler företagare för att informera på ett klart och tydligt sätt vad inkubatorn erbjuder. Vill ni komma och hjälpa oss att bli ännu bättre?
Uppdrag: Göra en marknadsanalys på konkurrenter / utvärdera vilka leverantörer som kan leverera plattformen till hemsidan och implementera den nya hemsidan med text och form.
Resultatet bör vara en ny hemsida som står sig konkurrenskraftig och lyfter fram styrkorna hos inkubatorn i text och form och teknik samt vara användarvänlig för de som vill hitta information om oss.
Som stöd har ni en strategisk plattform byggt av prisbelönade strategibyrån Innovaform.
Plattformen erbjuder en ram för hur hemsida och kommunikation ska presenteras.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.