Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-10-17

Analys och utveckling av mobilt tidsystem för Android eller iPhone

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
nlight solutions är ett systemutvecklingsföretag som utvecklar verksamhetsanpassade lösningar inom .NET, SQL-server, webb, sharepoint och Excel.Vår affärsidé är att som en aktiv och rådgivande partner utveckla IT-lösningar utifrån faktiska behov dela med oss av vår erfarenhet och belysa nya möjligheter.

nlight solutions utvecklar och marknadsför en produkt för effektiv tidredovisning. Systemet finns i olika utföranden men säljs huvudsakligen som en webbapplikation som antingen installeras hos kund eller körs som molntjänst från vår miljö.

nlight solutions vill nu undersöka möjligheterna att utveckla en mobil applikation för integration med existerande tidredovisningssystem. Uppdraget syftar till att ta fram förslag på teknisk lösning samt utveckla en fungerande prototyp som integrerar med existerande system. Arbetet kommer att utföras i projektform tillsammans med vårt team i Göteborg.

Mål för uppdraget
- Ta fram två eller tre alternativa lösningsförslag baserat på HTML5 och Native
- Analys av för- och nackdelar med respektive lösning
- Utveckling av fungerande prototyp för antingen Android eller iPhone
- Intern presentation

Profil på dig som söker
Du bör ha goda erfarenheter av utveckling till antingen Android eller iPhone. Du bör också ha god förståelse för webbutveckling med en inblick i HTML5. Då uppdraget innebär viss kontakt med kund är det viktigt att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Arbetet kan eventuellt anpassas till era önskemål.

Låter det intressant? Ansök snarast då projektet startar så fort som möjligt.

Ansökan skickas till:
Niklas Mattsson
[email protected]

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.