Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-12-19

Sökmotoroptimering inom webbdesign

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Bakgrund
WEFO webbyrå är en nystartad webbyrå inriktad på att göra skräddarsydda webbplatser till småföretag, privatpersoner och föreningar. WEFO webbyrå drivs av mig enskilt och ligger ännu i startgroparna då jag samtidigt studerar magisterutbildning på heltid. För att kunna komma igång krävs ytterligare kunskap i sökmotoroptimering.

WEFO webbyrå ska således, förutom att erbjuda kunder webbplatser, också arbeta med sökmotoroptimering av dessa. Detta är vad jag behöver hjälp med. WEFO webbyrå har endast grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering och är i stort behov av kompetensen inom området, dels för att i framtiden kunna erbjuda detta till kunder och dels för att komma högre i söklistan på i synnerhet Google.

Uppdrag
Syftet med uppdraget är att ta fram hur WEFO webbyrå ska gå tillväga för att indexeras högt i sökmotorer och dessutom säkerställa dess innebörd ur marknadsföringssynpunkt. Dessutom ska detta gå att applicera på hur WEFO webbyrå ska erbjuda detta till kunder.

Vad som mer exakt ska ingå i uppdraget kan givetvis diskuteras, men det ska förhoppningsvis mynna ut i en ökad kompetens inom företaget, att kunna erbjuda detta till kunder och visionen är att detta ska bidra till ökat kundintresse.

Förkunskaper inom webbdesign är ett stort plus.

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.