Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2005-12-12

Riskanalys HACCP

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då det äldsta bageriet i Göteborg - Ehlers Bageri - startade. Ehlers är idag en del av Steinbrenner & Nyberg efter sammanslagning med Konditori Maximum, som startade på Hisingen 1978.

Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Urban Nyberg är VD för företaget och arbetar såväl med produktion som inom marknads- och strategifrågor. Angela Steinbrenner är femtegenerationens konditor och är produktionsansvarig för konditoriprodukterna - båda är tidigare medlemmar i Sveriges kocklandslag. Håkan Steinbrenner är butikschef och ansvarar för samtliga butiker och dess försäljning.

Steinbrenner & Nyberg har 42 årsanställda personer, och beräknas 2005 omsätta 23,5 miljoner kr och ska vara det ledande konditoriet/bageriet i Göteborgsregionen av högkvalitativa produkter. Unikt, kreativt, smakfullt är ledord för oss och våra produkter.

Uppgift: Steinbrenner & Nyberg önskar hjälp med att genomföra en analys av kritiska styrpunkter i produktionen, en processkartläggning, som ska ligga till grund för verksamhetens HACCP arbete (Hazard Analysis and Critical Control Point). Slutlig lämplig avgränsning sker tillsammans med företaget.

Mer information finns på http://www.miljobron.se/exjobb.shtml

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.