Exjobbsförslag från företag
Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.
Förslaget inkom 2005-12-12
Riskanalys HACCP
OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Steinbrenner & Nyberg är ett företag med anor från 1898, då det äldsta bageriet i Göteborg - Ehlers Bageri - startade. Ehlers är idag en del av Steinbrenner & Nyberg efter sammanslagning med Konditori Maximum, som startade på Hisingen 1978.
Verksamheten drivs och ägs idag av Urban Nyberg, Angela Steinbrenner & Håkan Steinbrenner. Urban Nyberg är VD för företaget och arbetar såväl med produktion som inom marknads- och strategifrågor. Angela Steinbrenner är femtegenerationens konditor och är produktionsansvarig för konditoriprodukterna - båda är tidigare medlemmar i Sveriges kocklandslag. Håkan Steinbrenner är butikschef och ansvarar för samtliga butiker och dess försäljning.
Steinbrenner & Nyberg har 42 årsanställda personer, och beräknas 2005 omsätta 23,5 miljoner kr och ska vara det ledande konditoriet/bageriet i Göteborgsregionen av högkvalitativa produkter. Unikt, kreativt, smakfullt är ledord för oss och våra produkter.
Uppgift: Steinbrenner & Nyberg önskar hjälp med att genomföra en analys av kritiska styrpunkter i produktionen, en processkartläggning, som ska ligga till grund för verksamhetens HACCP arbete (Hazard Analysis and Critical Control Point). Slutlig lämplig avgränsning sker tillsammans med företaget.
Mer information finns på http://www.miljobron.se/exjobb.shtml
Kolla även in Boutique Hotels Singapore,
Boutique Hotels Hong Kong,
Boutique Hotels Shanghai,
Boutique Hotels Dubai,
Boutique Hotels Los Angeles,
Boutique Hotels Denver,
Boutique Hotels Dallas,
Boutique Hotels Philadelphia,
Boutique Hotels Bath,
Boutique Hotels Santorini,
Boutique Hotels Portugal.
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.