2012-01-31 | Master thesis project
“Characterization of enzyme sensitive responsive hydrogel/lipid system for triggered release“ (inaktivt) |
2011-10-24 | Engineering project in Marabou confectionary plant! (inaktivt) |
2010-09-08 | Development and characterization of a hydrocolloid/nanoparticle system for a triggered release (inaktivt) |
2010-06-10 | Exjobb på Kraft Foods: Vill du/ni hjälpa våra favoriter att snabbare nå ut till sina fans! (inaktivt) |
2010-06-02 | The influence of emulsifiers on fat bloom development on chocolate (inaktivt) |
2010-05-21 | New technique to determine mass transport in soft biomaterials (inaktivt) |
2010-05-17 | Optimisation of a polysaccharide base system for triggered release applications (inaktivt) |
2010-02-16 | Metal-Organic Frameworks (MOFs)
A one year diploma work (master student) in collaboration with
YKI, Institute for Surface Chemistry and Stockholm University (inaktivt) |
2008-05-30 | New types of biodegradable polymers and nanocellulose for modification of wood fibers: Effects on barrier properties against oil/grease and on paper strength properties (inaktivt) |
2008-04-10 | Effektivare våtmark (inaktivt) |
2007-11-30 | Learning to control mass transport in heterogeneous materials (inaktivt) |
2007-09-25 | Biodegradability of novel biomaterials (inaktivt) |
2007-08-07 | New extraordinary methods for simulation of Brownian motion in biological gels (inaktivt) |
2007-08-01 | Energistudie Mejeri Kallhäll (inaktivt) |
2007-06-14 | Microencapsulation of Oxidation Sensitive Oils through Spray Drying
(inaktivt) |
2007-05-22 | Characterisation of intermediates involved in the biosynthesis of ochratoxin A by Penicillium verrucosum (inaktivt) |
2006-09-04 | Diploma work on determination of diffusion rates directly in the microscope using fluorescence recovery after photobleaching (FRAP) (inaktivt) |
2006-07-03 | Simulation of Brownian motion in biopolymer gels (inaktivt) |
2006-05-22 | Evaluation & Validation of CIP (Cleaning–In–Place) systems against the Kraft Foods Global Sanitation Policies in the Kraft Foods Marabou Confectionery plant (inaktivt) |
2006-03-10 | Hur ska vi minska de miljöbelastade förluster i produktionen? (inaktivt) |
2006-02-24 | Evaluation & Implementation of Kraft Foods Global Sanitation Policies in the Kraft Foods Marabou Confectionery plant (inaktivt) |
2006-01-31 | Evaluation & Validation of the Marabou Food Safety Hazard Analysis against Kraft Foods Global HACCP requirements (inaktivt) |
2005-09-28 | Intern brandskyddskontroll på Kraft Foods (inaktivt) |
2005-08-23 | Jämnare produktkvalitet på Noblesse (inaktivt) |
2005-06-17 | Omställningstider och rutiner vid gjutning av chokladkakor (inaktivt) |
2005-06-08 | Utveckling av det förebyggande underhållet på Frostbitelinjen (inaktivt) |
2005-05-31 | Optimering av omställningar på Frostbitelinjen (inaktivt) |
2005-05-26 | Jämnare produktkvalitet på Noblesse (inaktivt) |
2005-05-12 | Jämnare produktkvalitet på Noblesse (inaktivt) |
2005-04-22 | Intern brandskyddskontroll (inaktivt) |
2005-02-17 | Implementera ISO 14001 (inaktivt) |
2005-01-28 | Jämnare produktkvalitet på Daim (inaktivt) |
2004-08-19 | Energiåtervinning i mejeri (inaktivt) |
2004-01-22 | Automatisering i produktionsprocessen på Arla Foods AB i Götene (inaktivt) |
2003-10-07 | Instruktioner och utbildning för operatörsunderhåll (inaktivt) |
2003-06-10 | Öka effektiviteten i periodisk rengöring (inaktivt) |
2003-04-11 | Öka linjeeffektivitet för chokladproduktionslinjer (inaktivt) |
2003-03-31 | Öka linjeeffektivitet för chokladproduktionslinjer (inaktivt) |
2003-01-28 | Riskanalys av dammexplosionsrisker vid Kraft Foods Upplands Väsby anläggning
(inaktivt) |
2002-10-31 | Öka teknisk effektivitet för chokladproduktionslinjer (inaktivt) |
2002-10-31 | Öka verkningsgraden på företagets reningsanläggning genom minskad mängd avloppsvatten innehållande fett (inaktivt) |